Gli aiuti a Gaza di Riccardo Pacifici finiscono in Ungheria

Le ammissioni di Riccardo Pacifici, presidente della Comunità ebraica romana, in merito all’inganno dei presunti "aiuti umanitari" a Gaza, presentati in un’altra lingua non indoeuropea, questa volta lungherese.

Questa volta, senza immagini. E quindi ci pensiamo noi a mettere la foto di Gianni Alemanno (in primo piano) e Riccardo Pacifici (la sorta di aureola a forma di testa di Di Pietro che compare sopra il cranio del sindaco) mentre vanno a comprare cravatte (made in China?) nel negozio di qualche amico di Pacifici, per violare un "boicottaggio dei negozi ebraici" fasullo e assolutamente inesistente.

HASBARA
Dátum: 2009. January 07. Wednesday, 20:20 Szerző: akac
Külföld

Miguel Martinez: Róma zsidó főnöke véletlenül felfedte a cionista megtévesztést!

Az Il Manifesto c. olasz napilap 2008. január 4-i száma elképesztő cikket (http://files.splinder.com/16f989276695dd194fe372903b1f26db.pdf) tett közzé, amely feltárta, ami a „hasbara” függöny mögött történik. (A „hasbara” héber szó. A jelentése: magyarázat. Az izraeli közbeszédben általában a izraeli politikának a politikusok által történt magyarázatát értik alatta. Azt hiszem, mi is nyugodtan beszélhetnénk Qrcsány és Orbán „hasbarájáról”. – a ford.)


Róma zsidó közösségének a vezetője, Riccardo Pacifici – akit „Izraelért” (Egy „olasz”, aki számára „Izrael ÜBER ALLES”! – a ford.), jelszava miatt választottak meg – a közelmúltban bejelentette, hogy az Olaszországi Zsidó Közösségek Szövetsége (UCEI) 300 ezer Euró értékű gyógyszert fog adományozni a gázai háború áldozatainak: 200 ezret „Gaza gyermekeinek és népének”, 100 ezret Izrael „gyermekeinek és civiljeinek”.

Az olasz külügyminiszter mélységes csodálatát fejezte ki e nagylelkű cselekedet miatt.

Azonban egy jobboldali, Izraelben élő olasz emigráns, Shimon Fargion, zajosan tiltakozott a palesztinoknak szánt segély ellen.

Riccardo Pacifici nyilván egy félig nyilvános levelező listán válaszolt Fargionnak. Először kifejezte „teljes támogatását a gázai háború mellett”. Faelino Luson közbeszólt, hogy megmagyarázza, hogy „ezt a humanista gesztust már korábban, vezető izraeli politikusokkal egyeztetve határozták el (nyilvánvaló okokból nem tudok a részletekre kitérni)”.

Pacifici elmagyarázta, hogy az olasz zsidó közösség megegyezett az izraeli nagykövettel, hogy ez alkalommal „visszafogottan” viselkednek. „Biztosíthatom” – írja Pacifici – „hogy azt a határozatot, hogy a palesztin és izraeli gyerekeknek gyógyszereket küldjünk, csak média okokból hoztuk és csak annak a harcunknak a kedvéért, amit hétfőn indítunk a médiában Izrael támogatására.” Pacifici bejelentette, hogy január 10-n egy „mega-eseményre” kerül sor 1500 személyiség részvételével, akiket az izraeli nagykövettel együtt válogattak össze, hogy „megmagyarázzuk Izrael okait és jogát a háborúra”.

Pacifici megmagyarázta, hogy a római zsidó közösség „egy Eurót sem” költött a gyógyszerekre, amelyeket „egy nemzetközi zsidó szervezet” adományozott és kezeskedett azért, „egyetlen esetben sem fog egyetlen szem gyógyszer sem Gázába kerülni, ha arra nem ad engedélyt az izraeli kormány.”

Ezután Riccardo Pacifici, a római zsidó közösség elnöke irt egy másik, sokkal személyesebb E-mailt Shimon Fargionnak:

„Tisztelt hájfej … adja meg a címét, hogy odamehessek és seggbe rúghassam … én itt kibaszott keményen dolgozom Izraelért és rendőri védelem alatt állok … MAGA RAKÁS SZAR … Én mindent együtt végzek az izraeli követséggel … Mi a baszást tud maga arról, hogy mi mit teszünk itt? MAGA RAKÁS SZAAAAAAAAAR!”.

Questa voce è stata pubblicata in Israele Palestina Canaan e contrassegnata con , , , , , , , , , , , , . Contrassegna il permalink.

2 risposte a Gli aiuti a Gaza di Riccardo Pacifici finiscono in Ungheria

  1. utente anonimo scrive:

    Miguel, adesso però basta parlar male di Pacifici.

    Ormai è come sparare sulla Croce Rossa. Essendo questa una pratica sionisteggiante, non vorrei che finissi arruolato honoris causa nello schieramento sbagliato :-).

    Marcello Teofilatto

  2. utente anonimo scrive:

    Anche se, come notava Corrado Guzzanti/Rokko Smitherson, a sparare sulla Croce Rossa “so’ sempre cinquanta punti!”. M.T.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *